Violet
Dethi
8tuoilaptrinh

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

Bài Tập UNIT 9 Tiếng Anh 10

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn: COMPILED BY NGHIAMANLY
Người gửi: Châu Kiệt Luân
Ngày gửi: 09h:25' 02-01-2014
Dung lượng: 32.4 KB
Số lượt tải: 5163
Số lượt thích: 0 người
BÀI TẬP UNIT 9
I. Choose the best option
21. You`ve been coughing a lot lately. You___________ smoke so much.
A. shouldn`t B. can`t C. should D. can
22.What would Tom do if he ___________ the truth?
A. would know B. has know C. knows D. knew
23. If I ___________ you, I wouldn’t buy that coat.
A. am B. was C. were D. would be
24. You___________ Mark. You know it’s a secret.
A. should tell B. shouldn’t tell C. couldn’t tell D. might tell
25. If Lien ___________ a raincoat, she wouldn’t get a cold.
A. wears B. wore C. has worn D. had worn
26. I`m not an astronaut. If I___________ an astronaut, I ___________ my camera with me on the rocket ship.
A. am/ will take B. were/ would take
C. were/ had taken D. were/ would have taken
27. If I ___________ in your position, I would not accept her offer.
A. am B. were C. would be D. had been
28. Tom really___________ go out. He has too much homework to do.
A. can`t B. shouldn`t C. would D. should
29. What would you do if you___________ a million dollars?
A. win B. won C. had won d. will win
30. If you exercised more, you ___________ feel better.
A. don’t B. didn’t C. will D. would
II. Choose the underlined part that needscorrection.
31. Dennisused tosmoking a lot a year ago.
A B C D
32. The houseshave beendecorate very beautifully.
A B C D
33. Both you or I have to help weak students of our class.
A B C D
34. If I pass this exam, I would go to the university next September.
A B C D
35. My car, that I have ownedfor five years, is a Ford.
A B C D
37. If I had money, I will buy a car.
A B C D
38. Would you mind lend me your bike untilnext week?
A B C D
40. Unless weworked harder, we would finish on time.
A B C D
21. A 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B 27.B 28.B 29.B 30. D
31. C 32.C 33.A 34.C 35.A 36.C 37.C 38.B 39.B 40. C
III. Choose the best option
If I could speak Spanish, I ………………… next year studying in Mexico.
A. will spend B. would have spend
C. had spend D. would spend
………………… interested in that subject, I would try to learn more about it.
A. If I am B. Should I C. I was D. Were I
Do you think there would be less conflict in the world if all people ………………… the same language?
A. speak B. will speak C. spoke D. had spoken
If the weather ………………… nice on Sunday, we’ll go to the beach.
A. is B. would be C. will be D. was
Unless you ………………… to her, she will never talk to you any longer.
A. don’t apologise B. apologise
C. will apologise D. won’t apologise
I wish ………………… a millionaire so that I could travel around the world.
A. am B. were C. am being D. have been
We can go water skiing if Jeff’s boat ………………… gas.
A. have B. had C. has D. have had
If you were a fish, what kind of fish …………………?
A. will you be B. would you be C. are you D. were you
Frank ………………… the test if he studied more often.
A. would have passed B. will have passed
C. had passed D. would pass
My friends usually walk to school if they ………………… enough time.
A. have B. had C. have had D. will have
My brother would eat a snake only if it ………………… the last food on Earth.
A. is B
 
Gửi ý kiến